Over

Massage Concept International

Voor educatie en innovatie van massagetechnieken

Copyright Helen Lodder 2014

Ik ben Helen Lodder en woon sinds enkele jaren in midden Frankrijk. Regelmatig ga ik terug naar Nederland om les te geven in een prachtige cursuslocatie gelegen aan de vecht te nederhorst den Berg!

Meer dan 25 jaar heb ik al ervaring in massage- en wellnessbranche. Masseren is mijn passie en daarom is het zo enorm inspirerend om de vaardigheden van mijn handen door te kunnen geven aan andere masseurs.

 

Eind 2006 ontwikkelde ik de Orang Malu Massage techniek, daardoor maakte mijn eigen huidverzorging- pedicure- en massagepraktijk plaats voor het opleiding- en ontwikkelcentrum voor massagetechnieken Massage Concept International.

 

Voor de officiële opleiding tot Orang Malu masseur kunt u dan ook alleen bij Massage Concept International terecht!

 

In 2010 begon ik met het ontwikkelen van de Heppie Massage, een massage speciaal geschikt voor kinderen met ASS (Autisme Spectrum Stoornis).

 

Door uitsluitend les te geven aan kleine groepjes van maximaal 10 personen kan ik u mijn volledige aandacht geven. De massagetechnieken worden op elkaar toegepast, om het contact tussen de cursisten onderling te benadrukken en feedback te bevorderen.

 

Het werktempo pas ik aan op het massage niveau van de groep, waardoor de trainingen nóg persoonlijker worden.

 

Alle trainingen zijn inclusief een uitgebreide werkmap, verzorgde lunch, en een certificaat van deelname.

 

Ik wens u veel plezier met het bezoek aan de website en hoop u eens te mogen begroeten tijdens een van de trainingen!

 

Met vriendelijke groeten,

 

Helen Lodder